GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Σκέψεις για διακοπή του Masterchef - Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα στην ψυχαγωγία

Μετά την απόφαση αναστολής των γυρισμάτων όλων των σειρών, την αναβολή του «Big Brother»και τη διακοπή των σόου «Υour Face Sounds Fam...

Μετά την απόφαση αναστολής των γυρισμάτων όλων των σειρών, την αναβολή του «Big Brother»και τη διακοπή των σόου «Υour Face Sounds Familiar» και «Just The 2 of Us», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, σε διακοπή του «Masterchef» προσανατολίζεται και το Star.

Σε πρώτη φάση το κανάλι μείωσε τα επεισόδια από έξι σε τρία την εβδομάδα με στόχο να συνεχίσει - έστω και υπό πρωτόγνωρες συνθήκες τη μετάδοση του ριάλιτι μαγειρικής. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το ζήτημα αναθεωρείται καθημερινά ενώ πάνω στο τραπέζι με πολλές πιθανότητες να ληφθεί τελικά η απόφαση βρίσκεται και η λύση διακοπής του ριάλιτι. Η διακοπή των γυρισμάτων είναι η πιθανότερη λύση καθώς διαφορετικά χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις προκειμένου να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Ήδη, ένα γύρισμα που επρόκειτο να γίνει στην Μονεμβασιά αναβλήθηκε. Ακόμα και με διακοπή γυρισμάτων, το κανάλι έχει υλικό να μεταδίδει για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Σενάρια επαναφοράς στην κανονικότητα

Την ώρα που οι άνθρωποι της ενημέρωσης παραμένουν στις επάλξεις και καταβάλλουν ηρωική προσπάθεια για να συνεχίσουν την ενημέρωση των πολιτών, η ψυχαγωγία στην TV έχει τραβήξει χειρόφρενο, με τα σενάρια για την επόμενη μέρα να ποικίλουν. Κάποιοι βλέπουν επαναφορά σε σχεδόν κανονικούς ρυθμούς μετά τα μέσα Μαΐου, ώστε να επιδιωχθεί ένα δυναμικό τελείωμα στη σεζόν εφόσον επιτευχθεί ύφεση στην έξαρση του ιού και αρθούν κάποια περιοριστικά μέτρα ώστε να μη τεθεί κανείς σε κίνδυνο. Στην περίπτωση αυτή, οι σειρές θα μπουν και πάλι για γυρίσματα προκειμένου να βγουν με νέα επεισόδια ακόμη και για έναν μήνα, μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Ανοικτό παραμένει το σενάριο να χαθεί και όλη η σεζόν. Τα κανάλια ετοιμάζονται και για το plan B που θέλει τα προγράμματα να μην επανέρχονται καθόλου και να μετατίθεται η συνέχεια - όσων θα έπαιρναν εισιτήριο για την επόμενη σεζόν - τον Οκτώβριο. Στην περίπτωση αυτή, θεωρείται πιθανό η τωρινή απότομη παύση να αποδειχθεί «ξαφνικός θάνατος» για σειρές με μικρότερη απήχηση που δεν θα επιστρέψουν για να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση