GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Έξαλλη η Κατερίνα με τους συμπαίκτες της - Θα έλεγα ότι έχω τσουτσέκια όχι άνδρες - ΒΙΝΤΕΟ

Τα ηνία της μπλε ομάδας του Masterchef ανέλαβε ως αρχηγός η Κατερίνα Λένη, μετά την απρόσμενη ανταλλαγή αρχηγών που ανακοίνωσαν οι κρ...

Τα ηνία της μπλε ομάδας του Masterchef ανέλαβε ως αρχηγός η Κατερίνα Λένη, μετά την απρόσμενη ανταλλαγή αρχηγών που ανακοίνωσαν οι κριτές. Κατά την διαδικασία παρασκευής φαγητού τα πράγματα ήταν περίεργα κι όχι πολύ ομαλά, ενώ η ειρωνική διάθεση μεγάλη. «Εγώ λέω με καλή διάθεση να τους βοηθήσω αν χρειάζονται κάτι γιατί βλέπω ότι έχουν αγχωθεί», είπε ο Διονύσης, με τους παίκτες της μπλε ομάδας να του απαντούν:«άσε το παραμύθι... Σε πήρε χαμπάρι η Κατερίνα και μας πήρε στην ομάδα της» .

«Σέβομαι τα χρόνια του, οπότε άστον να λέει», τόνισε η Κατερίνα.

Ο Ιωάννης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου για την αρχηγό του: «Αγχώθηκα, άρχισα και τρέμω. Δεν καλοπιάνεται η Κατερίνα».

Μόλις το άκουσε η Κατερίνα εκνευρίστηκε τόσο πολύ που εκφράστηκε πολύ βαριά για τους άνδρες της ομάδας της: «Έχω τσουτσέκια κι όχι άνδρες στην ομάδα μου».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση