GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Η επιλογή του Σταύρου που έφερε γκρίνια στους συμπαίκτες του - ΒΙΝΤΕΟ

Το βασικό υλικό στο νέο τεστ δημιουργικότητας του Masterchef επέλεξε ο Σταύρος Γεωργίου, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας. Συγκ...

Το βασικό υλικό στο νέο τεστ δημιουργικότητας του Masterchef επέλεξε ο Σταύρος Γεωργίου, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας. Συγκεκριμένα, ο επίδοξος σεφ είχε βάλει κάτω από τις καμπάνες των συμπαικτών του μία από τις τρεις μορφές του σολομού, καπνιστό, φρέσκο ή κονσέρβα.

Αν και οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι παρακαλούσαν για ένα φρέσκο φιλέτο, αντ’ αυτού όμως, ο Σταύρος μοίρασε σε πολλούς κονσέρβες και καπνιστά φιλέτα.

«Αυτή τη φορά εννοείται πως περιμένω αντιδράσεις, αλλά από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Δεν με αγγίζει τίποτα, είμαι προσηλωμένος στον στόχο μου. Και αυτοί στη θέση μου να ήταν κονσέρβα και καπνιστό θα μου έδιναν» είπε ο Σταύρος αφότου μοίρασε κονσέρβες στους πάγκους του ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση