GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Η αποχώρηση του παίκτη που έκανε τον Σταυρή να ξεσπάσει σε κλάματα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πιάτο του σεφ Παύλου Κυριάκη κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του Masterchef, Δημοσθένης Μα...

Ένα πιάτο του σεφ Παύλου Κυριάκη κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του Masterchef, Δημοσθένης Μασσαλάς, Σταύρος Βαρθαλίτης και Ηρακλής Αποστολίδης. Το πιάτο ήταν ένα μοσχαρίσιο φιλέτο με τριών ειδών πουρέ, μωβ καρότο, πορτοκαλί καρότο και κίτρινο καρότο, τζίντζερ κι ένα γλάσο με πετιμέζι.

Οι κριτές, αφού δοκίμασαν το πιάτο της δοκιμασίας, πήγαν στους παίκτες για να τους ανακοινώσουν τις βαθμολογίες.

Δημοσθένης Μασσαλάς: (7+7+7+7) – 28 βαθμοί

Ηρακλής Αποστολίδης: (8+8+8+8) – 32 βαθμοί

Σταύρος Βαρθαλίτης: (7+7+8+8) – 30 βαθμοί

Επομένως, ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία στη χθεσινή δοκιμασία ήταν ο Δημοσθένης και του ανακοίνωσαν την έξοδό του από το παιχνίδι. Η αποχώρηση του Δημοσθένη είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις μέσα στο σπίτι του Masterchef μεταξύ των επίδοξων μαγείρων.

Ο Σταυρής πήρε κατάκαρδα την αποχώρηση του κολλητού του, Δημοσθένη, και... ξέσπασε σε κλάματα.

«Για δύο βαθμούς κέρδισα τον Δημοσθένη. Ήταν πολύ γευστικό το πιάτο μου σε όλα αλλά δεν είχα τους τέλειους πουρέδες. Ο Δημοσθένης είχε κάνει πολύ καλούς πουρέδες, πολύ καλό κρέας αλλά έλειπαν οι εντάσεις στους πουρέδες και μπέρδεψε το τζίντζερ με το κάρδαμο», είπε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ο Γιώργος από την άλλη, δέχθηκε μεγάλη επίθεση από τον Σταύρο για μία ατάκα που είπε από τον εξώστη την ώρα που διαγωνίζονταν οι προς αποχώρηση μάγειρες. Συγκεκριμένα, είπε ότι ο Σταύρος κόβει ακόμα καρότα… με υποτιμητικό για τον Σταύρο τόνο.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση