GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Τι αποκαλύπτει ο Σωτήρης Κοντιζάς για τα "ειδύλλια" στο ριάλιτι

Συνέντευξη στο «Happy Day» παραχώρησε ο αγαπημένος σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς. Ο δημοφιλής κριτής του Masterchef μίλησε για τα γυρίσματα τ...

Συνέντευξη στο «Happy Day» παραχώρησε ο αγαπημένος σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς. Ο δημοφιλής κριτής του Masterchef μίλησε για τα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής και προχώρησε σε αποκαλύψεις τόσο για τα γυρίσματα όσο και για τα ειδύλλια που έχουν αναπτυχθεί.

«Τα γυρίσματα είναι πολύωρα αλλά περνάμε πολύ καλά. Γενικά, είναι σε πολύ καλό επίπεδο τα παιδιά φέτος οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τετράδα, πεντάδα. Το μαθαίνουμε και εμείς καθώς γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, τονίζοντας με χιούμορ πως «έχω κοκκαλομαγνήτη, μου πέφτουν όλα τα κόκκαλα από τα ψάρια».

Αναφερόμενος στα ειδύλλια έχουν αναπτυχθεί μέσα στο MasterChef και τους επίδοξους μάγειρες που δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά, ο Σωτήρης Κοντιζάς απάντησε: «Θα το δείτε, θα το δείτε! Εμείς δεν καταλαβαίνουμε κάτι και δεν έχουμε εικόνα από το σπίτι».

Για το styling, ο σεφ και κριτής του Masterchef υποστήριξε πως «νομίζω ότι είμαι εύκολος στο styling αλλά ό,τι πουν ο Πάνος και οι άλλοι».

Δείτε ο βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση