GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Έξαλλος ο Κουτσόπουλος με Μάρλεν και Ιωάννη - Δείτε τι συνέβη - ΒΙΝΤΕΟ

Την αυστηρή κριτική του Λεωνίδα Κουτσόπουλου δέχθηκαν το βράδυ της Τρίτης δύο παίκτες του Masterchef και συγκεκριμένα η Μάρλεν και ο ...

Την αυστηρή κριτική του Λεωνίδα Κουτσόπουλου δέχθηκαν το βράδυ της Τρίτης δύο παίκτες του Masterchef και συγκεκριμένα η Μάρλεν και ο Ιωάννης. Ο γνωστός σεφ «κατσάδιασε» τόσο τη Μάρλεν για τον τρόπο που προσπάθησε να να δικαιολογήσει το αποτυχημένο πιάτο που έφτιαξε, όσο και τον Ιωάννη για τις δικαιολογίες που τις είχε έτοιμες.

«Πάμε στις αδύναμες προσπάθειες, είχαμε Μάρλεν και Ιωάννη με μια κακή προσπάθεια που για κάποιο λόγο η Μάρλεν προσπαθούσε να μας πείσει ότι είναι καλή και τρώει όλο αυτό το λίπος, τα ποιήματα είναι καλά για να περιγράφουν μια ιστορία. Να πω κάπου εδώ ότι πέραν του τι πιστεύει ο καθένας για τον εαυτό του εδώ είστε για να ακούτε τη δική μας κριτική. Αυτό που πιστεύετε ότι είναι πολύ καλό, μπορείτε να το μαγείρεψε έξω, αύριο, όταν θα αναλάβετε ένα εστιατόριο. Και το δεύτερο είναι ότι Ιωάννη έχουμε κάνει και εμείς σάλτσα ντομάτα και μάγουλα πράγμα που σημαίνει ότι ξέρουμε να ξεχωρίζουμε το καλό από το κακό και αν μια σάλτσα ντομάτα είναι έτσι και πώς έχει γίνει. Κατανοητό;» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φανερά ενοχλημένος.

«Σεφ, δεν ξέρω αν με τα λεγόμενα μου σας πρόσβαλα, τα ποιήματα δεν τα χρησιμοποιώ μόνο για να εκφράζω ιστορίες, τα χρησιμοποιώ γιατί είναι μέρος της ζωής μου. Σεβάστηκα κάθε κριτική και δεν είχα κανέναν λόγο απέναντι σε αυτήν την κριτική» απάντησε ο Ιωάννης.

«Περιγράφω απλά τη συνθήκη. Εδώ υπάρχει μια διαδικασία. Εμείς κρίνουμε εσείς ακούτε. Όποιος διαφωνεί μπορεί να αποδεικνύει μαγειρικά ότι διαφωνεί με αυτό που του λέμε. Δεν θα πειστώ ότι ένα μάγουλο, που το 80% ήταν λίπος για κάποιο λόγο είναι καλό » πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η Μάρλεν είναι μία πολύ καλή μαγείρισσα αλλά έχει ένα κακό, μιλάει πολύ, νιαουρίζει. Όσον αφορά τον Ιωάννη, είναι πνεύμα αντιλογίας. Θα του πεις μία κουβέντα, θα σου γυρίσει δέκα. Νομίζω ότι έχει κουράσει αυτό και από τον Ιωάννη και από τη Μάρλεν», σχολίασε η Κατερίνα Λένη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση