GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Τι έγραψε η Ηλιάνα στο γράμμα της αποχώρησης - Ποια την αποκάλεψε ψηλομύτα - ΒΙΝΤΕΟ

Η χθεσινή δοκιμασία ήταν δύσκολη για τους παίκτες και τελικά αποχώρησε η Ηλιάνα. Στο σπίτι οι υπόλοιποι περίμεναν με αγωνία να δουν π...

Η χθεσινή δοκιμασία ήταν δύσκολη για τους παίκτες και τελικά αποχώρησε η Ηλιάνα. Στο σπίτι οι υπόλοιποι περίμεναν με αγωνία να δουν ποιοι θα ήταν οι δύο που θα κατάφερναν να επιστρέψουν στο σπίτι του Masterchef.

Πρώτος στο σπίτι του MasterChef επέστρεψε ο Δημοσθένης και όλοι μαζί περίμεναν να δουν ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα χτυπήσει το κουδούνι. Και αυτός ήταν ο Σταύρος Γεωργίου.

Όταν η πόρτα άνοιξε και τον είδαν κάποιοι από τους συμπαίκτες του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή. Γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στον Κύπριο παίκτη.

Ο ίδιος μετά από την εμπειρία της δοκιμασίας αποχώρησης θέλησε να δώσει μια συμβουλή στους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας πως καλό είναι να μην λένε πράγματα ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου. Στη συνέχεια, διάβασε το γράμμα της Ηλιάνας και η Μαριάννα ακούγοντας τα όσα είχε γράψει η νεαρή παίκτρια τη χαρακτήρισε ψηλομύτα. Μάλιστα, είπε ότι όλα τα κορίτσια πήγαν στο γυναικείο δωμάτιο και έκαναν ένα τρικούβερτο γλέντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση