GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Τα πειράγματα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Πως αντέδρασαν οι παίκτες -ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία ανατρεπτική ομαδική δοκιμασία στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν οι επίδοξοι μάγειρες στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef. Μετά τ...

Σε μία ανατρεπτική ομαδική δοκιμασία στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν οι επίδοξοι μάγειρες στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef. Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Πουλμεντή, οι 14 βρέθηκαν στην Τεχνόπολη και κλήθηκαν σε μία διαφορετικού χαρακτήρα, σε σχέση με ό,τι έχουμε δει ως τώρα, δοκιμασία.

Μετά την ανατρεπτική επιλογή των ομάδων, οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν για ανθρώπους με διαφορετικές διατροφικές και θρησκευτικές συνήθειες.

Ωστόσο, οι κριτές επεφύλασσαν μία έκπληξη στους παίκτες. Αφού διάλεξαν τις ομάδες τους οι αρχηγοί, Κατερίνα και Διονύσης, κλήθηκαν να ανταλλάξουν ομάδες.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν σταμάτησε τα πειράγματα στην ομάδα της Κατερίνας, προσπαθώντας να αποσπάσει την προσοχή των παικτών.

Από τα πειράγματά του δεν ξέφυγε το "ειδύλλιο" της Μαρίας και του Δημήτρη, με τον Τζον να λέει στην κάμερα του Masterchef: «Εσείς κρύβεστε, εμείς δεν το έχουμε καταλάβει; Δεν έχει και άδικο ο άνθρωπος... Αυτοί οι δύο νομίζουν ότι κοιμόμαστε όρθιοι», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση