GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mega: Πέντε σειρές εξετάζει το κανάλι για τη νέα σεζόν

Οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού Mega λένε ότι η κανονική πρεμιέρα έρχεται τον Οκτώβριο. Τα στελέχη του σταθμού “τρέχουν” ήδη για...

Οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού Mega λένε ότι η κανονική πρεμιέρα έρχεται τον Οκτώβριο. Τα στελέχη του σταθμού “τρέχουν” ήδη για το επαναλανσάρισμα του Mega τόσο στο όνομα όσο και στο πρόγραμμα και κάνουν επαφές για σειρές μυθοπλασίας.

Σύμφωνα με τη Reallife, με θετικό πρόσημο προχωρούν οι συζητήσεις για την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Πηνελόπης Δέλτα “Τα μυστικά του βάλτου”. Το σενάριο άρεσε στα στελέχη του σταθμού, ωστόσο το κόστος μίας εβδομαδιαίας σειράς εποχής έφερε προβληματισμό. Έτσι, ακολουθώντας το παράδειγμα αντίπαλων καναλιών, σχεδιάζουν να ζητήσουν την υπαγωγή της σειράς στο πρόγραμμα ενίσχυσης οπτικοακουστικών παραγωγών του ΕΚΟΜΕ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κανάλι εξετάζουν συνολικά πέντε νέες σειρές για τον προσεχή Οκτώβριο, εκ των οποίων η μία θα είναι καθημερινή.

Οι αποφάσεις σχετικά με το ύψος της επένδυσης για την προσεχή σεζόν θα ληφθούν μετά τον πρώτο μήνα λειτουργίας του καναλιού και αφού γίνει μία πρώτη αποτίμηση των εσόδων.

Πηγή πληροφοριών: Reallife

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση