GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Money For Nothing"... ας γυρίσουμε, το νόμισμα, προς την δική μας νικητήρια όψη!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Όποιος δεν βλέπει, ούτε και τώρα, το φρικιαστικό πρόσωπο του...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Όποιος δεν βλέπει, ούτε και τώρα, το φρικιαστικό πρόσωπο του...
καπιταλισμού, βολεμένος ακόμα, στην 65αρα τηλεόραση του, στο πανάκριβο i-phone του, ή στο σούπερ- ντούπερ SUV του, ή τυφλός είναι, ή τυφλωμένος.
Το μέγιστο αγαθό της ανθρωπότητας, η Υγεία, έχει γίνει όπλο μαζικής καταστροφής, εναντίον της.
Θανατηφόροι ιοί, κατασκευασμένοι, από ανθρώπινο χέρι, για να σκοτώνουν ανθρώπους, έναντι αμοιβής, είναι επιτρεπτοί, στις "πολιτισμένες" κοινωνίες με νόμιμα εργαστήρια.
"Ανθρωπιστικά" εργαστήρια.
Ούτε πολυέξοδες ρουκέτες και βόμβες, ούτε πολεμικές βιαιότητες.
Καθαρές δουλειές!
Που υποτάσσουν, σε αέναο χρέος οικονομίες κρατών, σε αεριτζήδες Τραπεζίτες, χτυπούν ανταγωνιστές, κάτω από τη ζώνη και διασπείρουν χάος και πανικό, όπου πέσουν.
Αυτός ο νέος κορονοϊός, δεν διαφέρει από τους άλλους τρεις θανατηφόρους κορονοϊούς (SARS, H1N1, MERS), για τους οποίους δεν υπήρξε τέτοιος πανικός, αν και τα θύματα, σε κάθε περίπτωση ήταν πολλά περισσότερα.
Σ΄αυτήν, ειδικά την σημερινή περίπτωση, ο έλεγχος του κάθε κράτους είναι τόσο ισχυρός, ώστε αν κυκλοφορήσεις, βράδυ, π.χ. στην Πορτογαλία, συλλαμβάνεσαι! (απαγόρευση κυκλοφορίας, από σήμερα). Αλλού πέφτουν διάφορα πρόστιμα.
Τα πάντα κλείνουν και τα ΜΜΕ βομβαρδίζουν τον κόσμο με μέτρα προστασίας, δελτία θανάτων, παραδείγματα χάους στην καθημερινότητα μας, δακτυλοδεικτούμενες χώρες, αρχηγούς με συμπόνοια στο πόπολο.
Έτσι, οι μάζες προετοιμάζονται, για πράξεις πολέμου, στο εγγύς μέλλον, για να μην φαληρήσει ο καπιταλισμός.
Το ΝΑΤΟ δεν διεξάγει τυχαία, μεγάλης κλίμακας άσκηση, στα σύνορα με την Ρωσία.
Όταν, με το καλό, τελειώσει ο τρόμος, ας γυρίσουμε, το νόμισμα, προς την δική μας νικητήρια όψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση