GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντετοκούνμπο: Εμφάνιση... MVP και νίκη για τους Μπακς - ΒΙΝΤΕΟ

Εμφάνιση.... MVP από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έκανε πράγματα και θαύματα με 41 πόντους και 20 ριμπάουντ και κέρδισε μόνος του του...

Εμφάνιση.... MVP από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έκανε πράγματα και θαύματα με 41 πόντους και 20 ριμπάουντ και κέρδισε μόνος του τους Σάρλοτ Χόρνετς (93-85) εκτός έδρας για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς.

Το παιχνίδι των Σάρλοτ Χόρνετς με τους Μιλγουόκι Μπακς ήταν ντέρμπι μέχρι τα τελευταία λεπτά. Όταν όμως, τα «ελάφια» ανέβασαν την απόδοσή τους, στο τελευταίο δίλεπτο, όλα έγιναν πιο απλά και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους, για το 52-8 της ομάδας του Μάικ Μπουντενχόλζερ στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ.

Οι Μπακς κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τους παίρνει από το χέρι και να κάνει… κομμάτια την άμυνα της ομάδας του Μπορέγκο. Το κοντέρ έγραψε 41 πόντους, 20 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, (μόλις) 3 λάθη και 17/28 σουτ σε μία ακόμα εμφάνιση MVP, αποδεικνύοντας πως φέτος είναι ακόμα καλύτερος από τις προηγούμενες σεζόν.

O «Greek Freak» πήρε την κατάσταση στα χέρια του στα τελευταία λεπτά και με δικές του προσπάθειες μετέτρεψε το 81-83 σε 85-93, 35’’ πριν από το τέλος, κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Γιάννης είχε συμπαράσταση από τον Μπρουκ Λόπεζ, που πρόσθεσε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία και του Τζορτζ Χιλ, που πρόσθεσε 11 πόντους και 5 ριμπάουντ, ερχόμενος από τον πάγκο.

Από πλευράς Χόρνετς, που έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο και έβαλαν δύσκολα στους Μπακς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντεβόντε Γκέιχαμ με 17 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 20-26, 43-45, 68-70, 85-93.

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση