GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

My Style Rocks Gala: H νικήτρια της εβδομάδας και η μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης - ΒΙΝΤΕΟ

Αφιερωμένο στην Αρχαία Ελλάδα ήταν το Gala τουMy Style Rocks. Οι παίκτριες κλήθηκαν, για μία ακόμη φορά, να αναδείξουν το στυλ τους κ...

Αφιερωμένο στην Αρχαία Ελλάδα ήταν το Gala τουMy Style Rocks. Οι παίκτριες κλήθηκαν, για μία ακόμη φορά, να αναδείξουν το στυλ τους και να εντυπωσιάσουν τους κριτές, στοχεύοντας στην υψηλότερη βαθμολογία. Νικήτρια της εβδομάδας που κέρδισε τα 2.500 ευρώ ήταν η Τόνια Κούμπα, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σοφιάνα Σπίνουλα και Αρετή Λις να έχουν συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία και να είναι υποψήφιες για αποχώρηση.

Οι υπόλοιπες παίκτριες αποφάσισαν να σώσουν τη Σοφιάνα Σπίνουλα και έτσι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αρετή Λις βρέθηκαν αντιμέτωπες με την τελική απόφαση των κριτών. Ο Λάκης Γαβαλάς ψήφισε την Ευρυδίκη για αποχώρηση. «Δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο να είστε εσείς οι δύο εδώ μπροστά», είπε με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Χριστοπούλου και ζήτησε να συνεχίσει άλλος, καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση. Στη συνέχεια, ψήφισε για αποχώρηση την Αρετή.

Ο... κλήρος όμως έπεσε στον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος έκανε την ανατροπή. Ο αγαπημένος σχεδιαστής ζήτησε από την παραγωγή, λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης της Ιωάννας, να παραμείνουν και τα δύο κορίτσια στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι της παραγωγής έκαναν δεκτό το αίτημα του κι έτσι στα επόμενα επεισόδια του «My Style Rocks» θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τις στυλιστικές επιλογές και των δύο κοριτσιών.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση