GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Παίκτης του NBA αποκαλυψε ότι η μητέρα του ειναι σε κώμα

Ο μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ, Karl-Anthony Towns αποκάλυψε ότι η μητέρα του είναι τεχνητό κώμα λόγω του κορονοϊού. Ο αθλητής των Minnes...

Ο μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ, Karl-Anthony Towns αποκάλυψε ότι η μητέρα του είναι τεχνητό κώμα λόγω του κορονοϊού. Ο αθλητής των Minnesota Timberwolves είπε ότι η μητέρα του πήγε στο νοσοκομείο όταν έπειτα από δύο ημέρες με συμπτώματα, δεν είδε κάποια βελτίωση.

"Χειροτέρευε. Είχε πυρετό που δεν έπεφτε ακόμα και με φάρμακα. Τα πνευμόνια της χειροτέρευαν, ο βήχας χειροτέρευε" ανέφερε χαρακτηριστικά. Αν και μία ημέρα είδαν κάποια σημάδια ανάκαμψης το αναπνευστικό της χειροτέρευσε και χρειάστηκε αναπνευστήρα. Στη συνέχεια την έβαλαν σε τεχνητό κώμα. "Είναι σκληρό. Το βλέπουμε μέρα με την μέρα πώς πηγαίνει. Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι" πρόσθεσε.

"Αυτή η ασθένεια είναι σοβαρή και είναι πραγματικότητα. Ο κορονοϊός δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με ελαφρότητα. Σας παρακαλώ προστατέψτε τις οικογένειες σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τον εαυτό σας. Μείνετε σπίτι και μην πηγαίνετε σε μέρη με πολλούς ανθρώπους" σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση