GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη on air - ΒΙΝΤΕΟ

Την καρδιά της στους τηλεθεατές της εκπομπής της άνοιξε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να μοι...

Την καρδιά της στους τηλεθεατές της εκπομπής της άνοιξε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με το κοινό τους φόβους της και τις ανησυχίες της από την εξάπλωση του κορονοϊού. «Σήμερα είπα θα το ξεκινήσω όπως με θυμάστε, με το λαμπρό μου χαμόγελο, με τα μάτια μου ζωντανά και πιο ζωηρά. Γιατί η αλήθεια είναι... θέλω κι εγώ να σας ανοίξω λίγο την καρδιά μου, θέλω να έρθετε λίγο στη θέση μου. Μπορεί να είμαι σχεδόν 30 χρόνια κάθε μέρα στην τηλεόραση, αλλά όπως ξέρετε, ήμουν για άλλους λόγους. Κάνω άλλο πρόγραμμα κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Και καλά, κάποιοι από αυτούς, όπως είναι ο Τάσος που είναι της ενημέρωσης, μπορεί αυτά τα θέματα να είναι τα θέματά του. Το θέμα είναι ο τρόπος, η διάθεση... δηλαδή εγώ θέλω όταν σας μιλάω και να σας μεταδίδω ευχαρίστηση, χαρά, ζωηράδα, αυτά που τόσα χρόνια κάναμε μαζί. Έχω μια δυσκολία σε ψυχολογικό τομέα, όχι σε πρακτικό», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, η "βασίλισσα" της τηλεόρασης, περιέγραψε τι συμβαίνει στο σπίτι της με τα παιδιά που δεν μπορούν να βγουν έξω λόγω του κορονοϊού. «Προτιμώ το χρόνο που έχω τώρα να τον περνώ με τα παιδιά μου… Μέσα στο σπίτι μας γίνεται χαμός. Όταν και αυτά τα παιδιά είναι κλειδαμπαρωμένα μέσα στο σπίτι, δεν είναι εύκολο. Να λέμε τις αλήθειες μας… Παππούδες και γιαγιάδες μακριά… όσοι βέβαια μπορούν για να τους προστατέψουν… Ευτυχώς που μεγάλωσαν τα παιδιά μου κι έχω ένα μικρό και τα μεγάλα βέβαια έχουν άλλα ζόρια… Τι να κάνουν ρε παιδιά όλη μέρα κλειδωμένα μέσα στο σπίτι; Δε θα έχουν εκνευρισμό; Πόσο να ασχοληθούν με τα διαβάσματα τους;».

«Και εμείς που φεύγουμε από το σπίτι μας κι ερχόμαστε στη δουλειά μας μη φανταστείτε ότι μέσα μας δεν έχουμε φόβο. Κάποιοι γράφετε "σας ευχαριστούμε που είσαστε εκεί και μας ενημερώνετε". Κάποιοι άλλοι "εσείς που μας λέτε να μείνουμε σπίτι είσαστε εκεί;" Καλά τι φαντάζεστε; Ότι ο καθένας έτσι εύκολα παίρνει το καπελάκι του και φεύγει; Τόσο απλά είναι τα πράγματα νομίζετε; Έχεις και λίγο μέσα σου συνείδηση. Κοιτάς δίπλα σου και λες τι γίνεται; Από εκεί έφυγαν, οι άλλοι είναι άρρωστοι, παρουσιάστηκαν κρούσματα… Τι να πούμε κι εμείς χωρίς να έχουμε κρούσματα, πάμε κι εμείς; Λέτε εμείς να μη θέλουμε να κάτσουμε στο σπίτι μας; Αν μας πουν από τη δουλειά μας. Παρακολουθούμε και το πάμε κι εμείς μέρα μέρα. Εγώ είχα την ανάγκη να σας τα πω αυτά γιατί με βλέπατε χθες, με βλέπετε σήμερα, μπορεί να με δείτε και αύριο… Ο καθένας τσεκάρει τον εαυτό του και βλέπει. Είμαστε καλά; Είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι προς το παρόν», τόνισε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση