GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε η Paige Greenaway – Η άστεγη που είχε γίνει ντοκιμαντέρ στο BBC

Η Paige Greenaway, που πρωταγωνίστησε στη σειρά-ντοκιμαντέρ του BBC «Love and drugs on the street», η οποία έδειχνε τη ζωή των άστεγω...

Η Paige Greenaway, που πρωταγωνίστησε στη σειρά-ντοκιμαντέρ του BBC «Love and drugs on the street», η οποία έδειχνε τη ζωή των άστεγων, έβαλε τέλος στη ζωή της. Η 23χρονη βρέθηκε κρεμασμένη στο διαμέρισμά της στο Μπράιτον.

Την είδηση της αυτοκτονίας της Paige Greenaway έκανε γνωστή η μητέρας της. Τον τελευταίο καιρό η Paige παρακολουθούσε μία σειρά μαθημάτων μακιγιάζ και κομμωτικής, ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει με τη μητέρα της μία επιχείρηση, στην οποία θα πουλούσαν σαπούνια και κεριά.

Η Paige έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά-ντοκιμαντέρ του BBC «Love and drugs on the street». Τότε είχε συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό όταν περιέγραψε την ιστορία της για το πως κατέληξε να ζει στο δρόμο. Η 23χρονη όταν ζούσε ως άστεγη, κοιμόταν ακόμη και στα νεκροταφεία. Είχε βρεθεί στον δρόμο λόγω της κακής ψυχικής της υγείας και τις συγκρούσεις με την μητέρα της. «Ένα παιδί ήμουν που ξέφυγε» είχε πει.

Σύμφωνα πάντα με τη μητέρα της, η σειρά του BBC είχε δώσει κίνητρα στην Paige, η οποία ήθελε να παλέψει για τη ζωής της, αλλά οι δαίμονές της δεν την άφηναν ποτέ. «Είμαι 21» έλεγε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο ντοκιμαντέρ. «Έχω όλη τη ζωή μπροστά μου και δεν θέλω να είμαι πλέον άστεγη»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση