GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας για κορονοϊό: Είναι υπό έλεγχο άλλα 15 περιστατικά

“Δεν μπορώ να πω ότι ο πολλαπλασιασμός των κρουσμάτων κορονοϊού είναι εκρηκτικός”, είπε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμά...

“Δεν μπορώ να πω ότι ο πολλαπλασιασμός των κρουσμάτων κορονοϊού είναι εκρηκτικός”, είπε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη, Ιωσήφ Καλαμαράκη και Στεφανία Κασίμη.
“Ήταν μία μαζική εμφάνιση κρουσμάτων τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους από συγκεκριμένο περιστατικό και επίσκεψη κάποιων ανθρώπων σε χώρα, η οποία δεν ήταν σε επιδημιολογική έξαρση όπως είναι το Ισραήλ και η Αίγυπτος... Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ταυτοποιηθεί, ήδη έχουν ελεγχθεί, βρίσκονται σε καθεστώς απομόνωσης ούτως ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο περαιτέρω εξάπλωσης του ιού”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης.
“Οι ειδικοί θα μας πουν ποια είναι αυτά τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Μην ξεχνάτε, ότι τα μέτρα τα οποία ανακοινώνονται από το υπουργείο Υγείας μετά από την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής με τον κ. Τσιόδρα, είναι επιτροπή ειδικών και δεν είναι επιτροπή πολιτικών... Μιλάμε για μία επιδημία. Η ιχνηλάτηση προφανώς και είναι μία διαδικασία η οποία είναι δυναμική, που βρίσκεται συνεχώς σε εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε γίνεται ιχνηλάτηση όλων των επαφών, όλων των υπό έλεγχο ή διαπιστωμένων κρουσμάτων. Μιλάμε για 21 κρούσματα τα οποία έρχονται από το ίδιο περιστατικό και είναι υπό έλεγχο άλλα 15, και εδώ τελειώνουμε από το περιστατικό αυτό”, σημείωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και πρόσθεσε:
“Ο ιός έχει δύο τρόπους να μας κερδίσει. Ο ένας είναι η εξάπλωση του και αυτό το έχουν αναλάβει οι υγειονομικές Αρχές που οφείλουμε να τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και υπάρχει και άλλος ένας τρόπος, είναι ο πανικός”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση