GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργαντάς: Για κάθε μετακίνηση θα πρέπει να γίνεται αποστολή διαφορετικού sms

"Είναι η πρώτη μέρα εφαρμογής μίας διαδικασίας πρωτόγνωρης για όλους μας, εμείς βάλαμε το πλαίσιο, η περιπτωσιολογία θα είναι αμέτρη...

"Είναι η πρώτη μέρα εφαρμογής μίας διαδικασίας πρωτόγνωρης για όλους μας, εμείς βάλαμε το πλαίσιο, η περιπτωσιολογία θα είναι αμέτρητη. Εμείς βάλαμε το πλαίσιο για να δείξουμε στον κόσμο ότι οι άσκοπες μετακινήσεις πρέπει να τελειώσουν για όλους μας", είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Ιωσήφ Καλαμαράκη, σχετικά με τα μέτρα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.
"Κάθε μετακίνηση, για να μπορεί να ελέγχεται και σε σχέση με τον χρόνο, θα πρέπει να είναι διαφορετικό sms... Αν γυρνώντας κάποιος από την εργασία του θέλει να πάει για παράδειγμα σε βενζινάδικο θα πρέπει να στείλει sms. Αυτά τα sms στο 13033 δεν κοστίζουν. Για κάθε μία από τις έξι προβλεπόμενες περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχει πρόσθετο sms", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργαντάς και πρόσθεσε:
"Όποια παραγωγική δραστηριότητα έχει επιτραπεί να λειτουργεί θα πρέπει να υποστηριχθεί και μέσα από αυτή τη διαδικασία. Από τη στιγμή που έχει επιτρέψει να υπάρχει το ηλεκτρονικό εμπόριο θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιον να πάει το εμπόρευμα".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση