GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλακιωτάκης: Ύψιστη προτεραιότητα η προστασία των θαλάσσιων συνόρων μας

"Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα δεν συνιστά μέρος του προσφυγικού προβλήματος. Συνιστά ασύμμετρη απειλή και έτσι το αντιμετωπ...

"Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα δεν συνιστά μέρος του προσφυγικού προβλήματος. Συνιστά ασύμμετρη απειλή και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Ενισχύουμε το λιμενικό σώμα με επιχειρησιακά μέσα, με προσωπικό, με αυξημένες περιπολίες και αυξάνουμε την αποτρεπτική ικανότητα των στελεχών του λιμενικού σώματος" δήλωσε στον Realfm 97,8 ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.
Μιλώντας στον Γιώργο Κακούση και στον Δημήτρη Πετρόπουλο ανέφερε ότι "ύψιστη προτεραιότητα αυτή την ώρα είναι η προστασία των θαλάσσιων συνόρων μας. Είναι απόλυτη εθνική προτεραιότητα. Η αποτρεπτική ικανότητα θα αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός, είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε αυτό και θα το κάνουμε. Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τα στελέχη του λιμενικού σώματος για την υπερπροσπάθεια τους 24 ώρες το 24ωρο, μέρα νύχτα".
"Λυπάμαι που ο κ. Σαντορινιός και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πλέον δεν μιλάμε για διαχείριση του προσφυγικού/ μεταναστευτικού. Εδώ μιλάμε για μαζική μετακίνηση πληθυσμών" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση