GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων: Ο Έβρος δεν θα πέσει

“Υπήρξε μία μικρή ένταση με μία ομάδα που ήταν μπροστά στον φράκτη, αλλά οι αστυνομικές και οι στρατιωτικές δυνάμεις ήταν σε ετοιμότητα ο...

“Υπήρξε μία μικρή ένταση με μία ομάδα που ήταν μπροστά στον φράκτη, αλλά οι αστυνομικές και οι στρατιωτικές δυνάμεις ήταν σε ετοιμότητα οπότε αμέσως απώθησαν αυτή τη μικρή ομάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία μικρή ένταση. Είμαστε σε ετοιμότητα”, είπε ο Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, Γιάννης Τοτονίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη, Ιωσήφ Καλαμαράκη και Στεφανία Κασίμη, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στις Καστανιές στον Έβρο.
“Το βράδυ υπήρχε σχετική ηρεμία. Οι κάμερες έβλεπαν τις κινήσεις, δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό, όλα κύλησαν καλά. Ελπίζουμε και η σημερινή ημέρα να είναι σαν τη χθεσινή”, σημείωσε ο κ. Τοτονίδης και πρόσθεσε:
“Ο κόσμος είναι πάνω στον φράκτη, οπότε όταν πάει να γίνει κάποια παράνομη είσοδο, σίγουρα χρησιμοποιούν χημικά και οι δικές μας δυνάμεις και είναι λογικό γιατί θέλουμε να προστατεύσουμε τα σύνορα. Εμείς τα πετάμε εκεί που πρέπει, όπως πρέπει”.
“Είμαστε εδώ. Συνοριακοί φύλακες, αστυνομικοί, ο στρατός είναι εδώ και είμαστε έτοιμοι. Ο Έβρος δεν θα πέσει”, ανέφερε ο Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση