GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τι κάνουν διάσημοι ποδοσφαιριστές στην καραντίνα - Γυμναστική και social media - BINTEO

Οι διάσημοι ποδοσφαιριστές έχουν πατήσει παύση στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και έχουν αλλάξει το πρόγραμμά τους, μένοντας στο...

Οι διάσημοι ποδοσφαιριστές έχουν πατήσει παύση στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και έχουν αλλάξει το πρόγραμμά τους, μένοντας στο σπίτι. Γυμναστική, παιχνίδι με τα παιδιά, αλλά και πολλές αναρτήσεις στα social media και συμμετοχές σε διάφορα διαδικτυακά challenges είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητές τους.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές διαθέτουν γυμναστήρια στο σπίτι τους, έτσι ακολουθούν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης τώρα που οι προπονήσεις έχουν σταματήσει. Άλλωστε πρέπει να διατηρηθούν σε άψογη φόρμα. Ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Shkodran Mustafi, με την βοήθεια της κόρης του έχει βάλει και παραπάνω κίνητρα στην καθημερινή του γυμναστική, όπως ένα παγωτό σοκολάτα.

Ο Σέρχιο Ράμος μένει στο σπίτι και κάνει όλες τις προπονήσεις του από εκεί.

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, David Silva, συνδυάζει την γυμναστική με το παιχνίδι με τα παιδιά του, ώστε να είναι διασκεδαστικό για όλους.

Ο Douglas Costa βάζει στο... παιχνίδι και τον χαριτωμένο σκύλο του. Φυσικά, τα challenges στα social media είναι πολύ δημοφιλή αυτό το διάστημα και αρκετοί συμμετέχουν και κρατούν επαφή με τους θαυμαστές τους.

#stairshufflechallenge 🕺 pic.twitter.com/YcXNsJCpB3

— João Pedro (@DeJesusofiicial) March 17, 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση