GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες- spoiler: Απρόβλεπτες οι εξελίξεις στο Διαφάνι - Τι θα συμβεί με τη Δρόσω

Σε αποκαλύψεις για τα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» προχώρησε η εκπομπή «Π...

Σε αποκαλύψεις για τα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» προχώρησε η εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης, η νύφη του Νέστορα θα διεκδικήσει ερωτικά τον Θωμά Κυπραίο ενώ η Ασημίνα θα κατηγορήσει τη Δρόσω ότι εκείνη ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της από τον Σέργιο.

«Ξέρουμε ότι τον άνδρα της Μάρθας τον έχει σκοτώσει στον πόλεμο εξ' επαφής ο Θωμάς Κυπραίος. Όμως, στα επεισόδια που έρχονται, η Μάρθα, η νύφη του Νέστορα την οποία υποδύεται η Αγγελική Λάμπρη, διεκδικεί ερωτικά τον Θωμά Κυπραίο, τον δολοφόνο του άνδρα της.

Παράλληλα, η Ασημίνα θα φτάσει στο ακραίο σημείο να κατηγορήσει την αδελφή της τη Δρόσω ότι εκείνο το μοιραίο βράδυ που ο Σέργιος προσπάθησε να τη βιάσει, εκείνη την προκάλεσε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση