GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μισέλ Ομπάμα: Χορευτής κάνει twerking μπροστά της - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα στο Λας Βέγκας πήγε η πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατ...

Στη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα στο Λας Βέγκας πήγε η πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη. Ένας χρήστης του instagram που καθόταν πίσω της στο τμήμα των επισήμων φρόντισε να στείλει τη σχετική φωτογραφία στην Daily Mail, όπου η Μισέλ περιμένει τη σουπερστάρ να βγει στη σκηνή.

Η Μισέλ και η Κριστίνα είναι φίλες, καθώς το 2016 η Ομπάμα είχε βρεθεί στα παρασκήνια του The Voice όπου γνώρισε την ίδια αλλά και τους λοιπούς κριτές, τον Μπλέικ Σέλτον και τον Άνταμ Λεβίν.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της για επαγγελματικούς λόγους στο Βέγκας, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πήγε και στη συναυλία της Αγκιλέρα.Ένας χορευτής,όπως φαίνεται σε βίντεο, κάνει twerking μπροστά τη Μισέλ ενώ εκείνη χειροκροτεί τη Λατίνα σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση