GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Your Face Sounds Familiar: Η αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη που άφησε άφωνους τους πάντες - ΒΙΝΤΕΟ

Η τελευταία μεταμόρφωση στο χθεσινό επεισόδιο του Your Face Sound Familiar ήταν εκείνη του Γιώργου Χρανιώτη. Ο γνωστός ηθοποιός μεταμ...

Η τελευταία μεταμόρφωση στο χθεσινό επεισόδιο του Your Face Sound Familiar ήταν εκείνη του Γιώργου Χρανιώτη. Ο γνωστός ηθοποιός μεταμορφώθηκε στο είδωλό του, στον ροκ σταρ Iggy Pop, και τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή ερμηνεύοντας το τραγούδι Real Wild Child (Wild One).

Μετά την ερμηνεία του, ο Γιώργος Χρανιώτης, πριν μιλήσει η κριτική επιτροπή για την εμφάνισή του, θέλησε να κάνει μία ξεχωριστή ανακοίνωση. Ο ηθοποιός, όλο χαμόγελο, ανακοίνωσε ότι στην παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό, πως μαζί με τη σύζυγο του, Γεωργία Αβασκαντήρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

“Πριν ξεκινήσουμε με την κριτική επιτροπή θέλω να πω κάτι. Θέλω να αφιερώσω όλη αυτή τη διαδικασία, όλη αυτή την εμφάνιση στο παιδί μου” πρόσθεσε αφήνοντας τους πάντες στο πλατό του Your Face Sound Familiar.

Ο Γιώργος Χρανιώτης με ένα τρομερό άλμα, “βούτηξε” στο κοινό, σήκωσε τη σύζυγός του την αγκάλιασε και την φ΄ίλησε, χαϊδεύοντας τρυφερά την κοιλίτσα της. “Το κρατάγαμε λίγο μυστικό αλλά, επειδή θέλουμε να έρχεται εδώ η γυναίκα και να μην κρύβεται με φορέματα περίεργα, είπαμε να το δείξουμε” πρόσθεσε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση