GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Το YouTube μειώνει την ποιότητα των βίντεο σε όλο τον κόσμο - ΦΩΤΟ

Τα δίκτυα σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν επιβαρυνθεί εξαιρετικά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο κόσμος μένει σπίτι του λόγω κορονοϊού κ...

Τα δίκτυα σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν επιβαρυνθεί εξαιρετικά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο κόσμος μένει σπίτι του λόγω κορονοϊού και η μόνη δίοδος εξόδου είναι το διαδίκτυο. Το YouTube αποφάσισε να προχωρήσει στην μείωση της ποιότητας των video σε όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η δημοφιλής πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο είχε προχωρήσει σε αυτή την πρακτική στην Ευρώπη από την περασμένη εβδομάδα, απαντώντας έτσι στις εκκλήσεις των ευρωπαϊκών φορέων για αποσυμφόρηση των δικτύων. Από σήμερα ισχύει για όλον το κόσμο.

Όλα τα βίντεο στην πλατφόρμα του YouTube θα προβάλλονται αυτόματα στην ανάλυση των 480p. Φυσικά όσοι επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν σε υψηλότερη ανάλυση θα μπορούν να επιλέγουν χειροκίνητα την ανάλυση που τους ταιριάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση