GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

06 νεκροί και 2.861 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από επιπλοκές του κορονοϊού στην Τουρκία, η οποία σχεδιάζει να αρχίσει τη χαλάρωση των αυστηρών μέτρων...

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από επιπλοκές του κορονοϊού στην Τουρκία, η οποία σχεδιάζει να αρχίσει τη χαλάρωση των αυστηρών μέτρων μετά το τέλος του Ραμαζανιού, στα τέλη Μαΐου.

Σε δηλώσεις του σήμερα ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ανακοίνωσε πως 106 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον ιό το τελευταίο 24ωρο, με το συνολικό αριθμό θανάτων να ανέρχεται σε 2.706 από την αρχή της επιδημίας. Επίσης είπε συνολικός αριθμός ασθενών που υποβάλλονται σε εντατική θεραπεία είναι 1.782, ενώ ο συνολικός αριθμός διασωληνωμένων ασθενών έφτασε τους 900 και ο συνολικός αριθμός ασθενών που θεραπεύθηκαν τις 25.582.

Επίσης είπε ότι από τα 38.308 δοκιμαστικά τεστ για κορωνοϊό που έγιναν το τελευταίο 24ωρο τα 2.861 ήταν θετικά. Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο τούρκος υπουργός, 3.845 ασθενείς με κορονοϊό ανέρρωσαν ενώ ο συνολικός αριθμός των αποθεραπευθέντων είναι 25.582.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση