GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί στη Γερμανία

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 145 και ξεπέρασε το φράγμα των 1.000 — έφθασε τα 1.0...

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 145 και ξεπέρασε το φράγμα των 1.000 — έφθασε τα 1.017 — σύμφωνα με δεδομένα που συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης αυξήθηκαν κατά 6.174 και ανέρχονται σε 79.696, κατά τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, το οποίο ειδικεύεται στις μολυσματικές ασθένειες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) υπενθύμισε πως οι νέοι πλήττονται επίσης από την πανδημία της COVID-19 που οφείλεται στον νέο κορονοϊό και η οποία έχει προκαλέσει θύματα ανάμεσα στα παιδιά και τους εφήβους. "Η ιδέα σύμφωνα με την οποία 'η COVID-19 πλήττει μόνο τους ηλικιωμένους' είναι με βάση τα γεγονότα εσφαλμένη", δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΠΟΥ για την Ευρώπη Χανς Κλούγκε στην εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε διαδικτυακά από την Κοπεγχάγη.

"Η ηλικία δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας κινδύνου για μια σοβαρή μορφή της ασθένειας", επέμεινε ο Κλούγκε. Σοβαρά κρούσματα έχουν παρατηρηθεί ανάμεσα σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες, πολλοί χρειάστηκε να νοσηλευθούν σε μονάδες εντατικής θεραπείας και κάποιοι πέθαναν, είπε.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση