GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Μένουμε στην Αίγινα με τη Δανάη και τον σκύλο μας από τις 10 Μαρτίου - ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική του απάντηση στα όσα γράφονται περί της παρουσίας του στην Αίγινα έδωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύπο...

Τη δική του απάντηση στα όσα γράφονται περί της παρουσίας του στην Αίγινα έδωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

«Μένουμε στην Αίγινα, είμαστε απομονωμένοι με την Δανάη και τον σκύλο μας στην Αίγινα από τις 10 Μαρτίου, οπότε ήταν και η τελευταία παρουσία μου στην Βουλή», δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης. «Έχουμε μετακομίσει με την Δανάη εδώ και πολύ καιρό και όχι μετά τα περιοριστικά μέτρα», ανέφερε ο άλλοτε υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε « δεν έσπασα την καραντίνα για να πάω στην Αίγινα, έσπασα την καραντίνα για να πάω στην Βουλή».

«Την Πέμπτη, 9 Απριλίου, ημέρα που είχαμε το Eurogroup, πήρα το πλοίο από την Αίγινα στις 10:00, είχα μια πολύ χρήσιμη, αν και έντονη συζήτηση με τον κ. Σταϊκούρα στην Βουλή» σημείωσε ο κ. Βαρουφάκης και τόνισε ότι «η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου είναι ξεκάθαρη ότι επιτρέπεται η ελεύθερη μετακίνηση για την άσκηση βουλευτικών καθηκόντων. Δεν έχω πάει πουθενά, είμαι από τους πολιτικούς που προσπαθώ να τηρήσω όσο γίνεται τα μέτρα. Έχουμε εκδώσει τέσσερα Δελτία Τύπου ζητώντας να γίνονται με τηλεδιασκέψεις οι συνεδριάσεις της Βουλής, ώστε να υπάρχει και ουσιώδης συζήτηση». Σχετικά με το όσα λέγονται για επεισόδιο με Λιμενικό στο λιμάνι του νησιού, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε: «Αυτό που συνέβη είναι ότι βγήκαμε από το λιμάνι, εγώ και τα φορτηγά και 2-3 αυτοκίνητα. Μου ζήτησαν τα χαρτιά. Είπα ότι είμαι βουλευτής, έφυγα το πρωί από το νησί και γύρισα».

«Μετά άκουσα κάποιες φωνές πίσω μου φεύγοντας, αλλά δεν έδωσα σημασία» είπε ο κ. Βαρουφάκης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση