GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Βρετανία: Συγκλονίζει η μητέρα του 11 εβδομάδων μωρού που νοσεί: Είναι τρομακτικό

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα μωρό μόλις 11 εβδομάδων που έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Το αγοράκι που βρέθηκε θετικό μεταφέ...

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα μωρό μόλις 11 εβδομάδων που έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Το αγοράκι που βρέθηκε θετικό μεταφέρθηκε τη Δευτέρα σε νοσοκομείο του Λέστερ, όπου και νοσηλεύεται, έχοντας υψηλό πυρετό.

Η μητέρα του μιλώντας στο BBC είπε ότι η κατάσταση της υγείας του γιου της φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί και πως όταν πληροφορήθηκε ότι το 11 εβδομάδων παιδί της νοσεί από τον ιό αισθάνθηκε τρόμο και πανικό.

"Στην αρχή πιστεύαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει προσβληθεί από τον ιό, ότι είναι αδύνατο. Όταν το μάθαμε αισθανθήκαμε τρόμο και πανικό. Άρχισα να κλαίω. Είναι τρομακτικό", ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του.

"Δεν έχουμε βγει από το σπίτι για εβδομάδες, αλλά δυστυχώς ο σύζυγός μου είναι αναγκασμένος να το κάνει για να πηγαίνει στη δουλειά του προκειμένου εσείς να βρίσκετε τα ράφια του σούπερ μάρκετ γεμάτα. Αν δεν είστε υποχρεωμένοι λόγω δουλειάς μην βγαίνετε από τα σπίτια σας. Σας παρακαλώ ακούστε αυτά που λένε οι ειδικοί", έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο Facebook.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση