GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορυδαλλός: Σε 13 συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων πρόληψης προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. - ΒΙΝΤΕΟ

Στη σύλληψη 13 προσώπων για παραβίαση των μέτρων πρόληψης για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού προχώρησε η αστυνομία χθες έξω...

Στη σύλληψη 13 προσώπων για παραβίαση των μέτρων πρόληψης για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού προχώρησε η αστυνομία χθες έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στον Κορυδαλλό. Οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε συγκέντρωση περίπου εβδομήντα προσώπων, που ζητούσαν έξω από την εκκλησία να γίνει περιφορά του επιταφίου.

Τέσσερις εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται επιπλέον για αντίσταση κατά της αρχής και ο ένας για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικού.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο συμμετείχε στη συγκέντρωση. Το πρόσωπο αυτό έχει συμπεριληφθεί στη σχηματισθείσα δικογραφία και αναζητείται να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος βρισκόταν στην περιοχή και δημοσίευσε βίντεο στα social media, κάνοντας λόγο για "επίθεση του κράτους".

Βίντεο από την επίθεση του κράτους σε όσους πήγαν στον Άγιο Νικόλαο... pic.twitter.com/PcFIoq7mO5

— Ηλίας Παναγιώταρος (@ipanagiotaros) April 17, 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση