GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούρκος Πρέσβης στην Ελλάδα: Η κορύφωση της πανδημίας στην Τουρκία θα έρθει σε 1,5 μήνα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση της οικονομικής κρίσης στην Τουρκία, μετά το πέρας του ιού, βλέπει ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Μπουράκ Οζούγκεργκιν, ο οποίος...

Ένταση της οικονομικής κρίσης στην Τουρκία, μετά το πέρας του ιού, βλέπει ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Μπουράκ Οζούγκεργκιν, ο οποίος σε συνέντευξή του στο MEGA αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετωπίζει η χώρα του την πανδημία, επισημαίνοντας τις ελλείψεις που υπήρχαν, αλλά και τη βελτίωση των υποδομών που, όπως λέει, προηγήθηκε.

Την ημέρα που στην Τουρκία σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ επιβεβαιωμένων κρουσμάτων με 4117 νέους ασθενής και 87 νεκρούς σε ένα 24ωρο ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μπουράκ Οζούγκεργκιν σε συνέντευξή του στο MEGA υποστήριξε ότι όλοι αρχικά αιφνιδιάστηκαν, αλλά δηλώνει αισιόδοξος για την μάχη με τον κορονοϊό.

Παραδέχεται ότι υπήρξαν ελλείψεις, αλλά εστιάζει στην αναβάθμιση της υγειονομικής υποδομής της Τουρκίας που είχε προηγηθεί της κρίσης. Μεταξύ άλλων υπογραμμίζει την έναρξη κατασκευής δύο τεράστιων νοσοκομείων πανδημίας στην Κωνσταντινούπολη, όπου έχει σημειωθεί πάνω από το 60% των κρουσμάτων της Τουρκίας, εκ των οποίο το ένα στην έκταση όπου βρισκόταν το αεροδρόμιο Ατατούρκ.

Ο χρόνος που προβλέπεται για την περάτωση του έργου υποδηλώνει ότι το επιστημονικό συμβούλιο που έχει συσταθεί από τον Πρόεδρο Ερντογάν προβλέπει την κορύφωση της πανδημίας στην Τουρκία να έρχεται σε ενάμιση μήνα. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε αριθμό κρουσμάτων και θυμάτων του φονικού ιού στην γειτονική χώρα.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση