GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναόμι Κάμπελ: Φοράω μάσκα και λαμβάνω μέτρα προστασίας τα τελευταία 17 χρόνια

Η Ναόμι Κάμπελ παίρνει πολύ σοβαρά την καραντίνα λόγω του κορονοϊού. Σε συνέντευξή της στο Access Hollywood, η 49χρονη δήλωσε "Ο...

Η Ναόμι Κάμπελ παίρνει πολύ σοβαρά την καραντίνα λόγω του κορονοϊού. Σε συνέντευξή της στο Access Hollywood, η 49χρονη δήλωσε "Ο τρόπος που ζω την ζωή μου και το να φοράω μάσκα είναι ακριβώς ό,τι έκανα τα τελευταία 17 χρόνια. Αυτή η συνήθεια με τα μέτρα προστασίας γεννήθηκε επειδή ταξιδεύω πολύ στην Ιαπωνία, από όπου και επηρεάστηκα. Η μάσκα και η καλή προσωπική υγιεινή είναι κάτι που έκανα".

Το μοντέλο προσπαθεί να επικεντρώνεται στα θετικά. "Τι μπορώ να πω, δεν μπορούμε να ζούμε μετανιώνοντας και λέγοντας θα μπορούσα να είχα κάνει αυτό ή γιατί δεν έκανα το άλλο. Είμαστε όπου είμαστε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σώσουμε τις ζωές μας και να μην χάσουμε άλλους ανθρώπους.

Με την ελπίδα οι επιστήμονες να βρουν κάτι που θα μας προστατέψει και θα μας γιατρέψει από τον κορονοϊό, η Κάμπελ τόνισε ότι απολαμβάνει να καθαρίζει το σπίτι της και να σκέφτεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση