GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Αυξήθηκε έως και 17% η κίνηση στους δρόμους μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα η κίνηση στους δρόμους είτε από αμάξια είτε από πεζούς είχε φτάσει στα χαμηλότερα επίπεδα που έχουν κα...

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα η κίνηση στους δρόμους είτε από αμάξια είτε από πεζούς είχε φτάσει στα χαμηλότερα επίπεδα που έχουν καταγραφεί, όμως μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα καταγράφηκε κινητικότητα. Σύμφωνα με το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Αττικής, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα αύξηση στην κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες που φθάνει σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και το 17%. Ειδικότερα:

-Η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισού προς τον Πειραιά τη Δευτέρα 13-4 ήταν κατά 8% αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη Δευτέρα 6-4. Η αντίστοιχη αύξηση την Τρίτη 14-4 σε σχέση με την προηγούμενη Τρίτη, είναι 11%.

-Η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας προς Αθήνα τη Δευτέρα 13-4 ήταν κατά 4% αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη Δευτέρα. Η αντίστοιχη αύξηση την Τρίτη 14-4 είναι 5%.

-Η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος προς Πειραιά τη Δευτέρα 13-4 ήταν κατά 11% αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη Δευτέρα. Η αντίστοιχη αύξηση την Τρίτη 14-4 είναι 17%.

-Η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης προς Αθήνα τη Δευτέρα 13-4 ήταν αυξημένη κατά 3% σε σχέση με την προηγούμενη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη 14-4 ήταν αυξημένη κατά 8% σε σχέση με την προηγούμενη Τρίτη. 

Από την έναρξη εφαρμογής των μέτρων σύμφωνα με την Apple το περπάτημα στους δρόμους έχει μειωθεί κατά 63% ενώ η μετακίνηση με όχημα κατά 68% στην Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση