GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Σκοτώθηκε 19χρονος με μηχανή

Μοιραία στάθηκε για έναν 19χρονο η πρωινή του βόλτα το Μεγάλο Σάββατο στην παραλία της Αρκίτσας. Όπως αναφέρει το Lamiareport, ο άτυχ...

Μοιραία στάθηκε για έναν 19χρονο η πρωινή του βόλτα το Μεγάλο Σάββατο στην παραλία της Αρκίτσας. Όπως αναφέρει το Lamiareport, ο άτυχος νέος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στην παραλία Σχοινιά και έπεσε με δύναμη πάνω στα βράχια. Από την πρόσκρουση ο 19χρονος χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Διερχόμενος οδηγός, που είδε τον 19χρονο, ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο. Αρχικά ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο ΚΥ Αταλάντης, ενώ στη συνέχεια αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λαμίας. Δυστυχώς όμως, άφησε την τελευταία του πνοή πριν το ασθενοφόρο φτάσει στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο 19χρονος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην περιοχή της Αρκίτσας και ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Το Α.Τ. Λοκρών έχει αναλάβει την προανάκριση για το δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση