GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ανησυχία για τον 19χρονο από το Κρανίδι - Επικοινωνία Γώγου-Τσιόδρα

Τον πυρετό που επιμένει θέλουν να εξετάσουν περαιτέρω οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλεύεται ο 19χρονος Σομαλός που μετα...

Τον πυρετό που επιμένει θέλουν να εξετάσουν περαιτέρω οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλεύεται ο 19χρονος Σομαλός που μεταφέρθηκε την Τρίτη από τη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι με συμπτώματα κορονοϊού.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 19χρονος από χθες το μεσημέρι νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στο tempo24.news ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του 19χρονου δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά θα εξεταστεί λεπτομερώς από το ιατρικό προσωπικό.

Ο κ. Γώγος σημείωσε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Σωτήρη Τσιόδρα τον οποίο και ενημέρωσε για την κατάσταση του 19χρονου, ενώ για το ενδεχόμενο να μεταφερθούν στο Ρίο κρούσματα που θα παρουσιαστούν στο Πόρτο Χέλι δήλωσε έτοιμος, καθώς το νοσηλευτήριο παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα.

Πηγή πληροφοριών: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση