GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικονόμου στον ΑΝΤ1: Όποιος ξεκινήσει για Πάσχα στο χωριό, θα βρει μπροστά του την Αστυνομία - ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους επιχειρήσουν να "σπάσουν" τα περιοριστικά μέτρα και να εκδράμουν σε χωριά για το Πάσχα έστειλε,μέσω το...

Ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους επιχειρήσουν να "σπάσουν" τα περιοριστικά μέτρα και να εκδράμουν σε χωριά για το Πάσχα έστειλε,μέσω του ΑΝΤ1, ο Λευτέρης Οικονόμου. Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας, στον Νίκο Χατζηνικολάου, τόνισε χαρακτηριστικά πως "έχουν γνώσιν οι φύλακες", υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας τόσο για τη φύλαξη των διοδίων όσο και των παράπλευρων δρόμων.
Υπενθύμισε ότι έχουν προβλεφθεί αυστηρά πρόστιμα όσο και ποινικές ευθύνες που φθάνουν έως την κάθειρξη για τους παραβάτες .
"Να αφήσουμε τον θάνατο έξω από το σπίτι μας, έχουμε υποχρέωση να περιφρουρήσουμε τα χωριά", υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου επικαλούμενος και το φιλότιμο των Ελλήνων. Σημείωσε, τέλος, ότι μέχρι σήμερα, η πλειοψηφία των πολιτών ανταποκρίνεται στα περιοριστικά μέρα και πως η Πολιτεία είναι πολύ ευχαριστημένοι καθώς ο αριθμός των περίπου 1200 παραβάσεων ημερησίως είναι σταθερά μικρός.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση