GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας στον ΑΝΤ1 για κορονοϊό: Δύσκολη μάχη σε αντίξοες συνθήκες - Στηρίζουμε δεν σημαίνει και σιωπούμε

Για μία δύσκολη μάχη, που γίνεται σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας για την πανδημία του κορονοϊο...

Για μία δύσκολη μάχη, που γίνεται σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας για την πανδημία του κορονοϊού, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στη συνέντευξη, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναγνώρισε πως δεν είναι εύκολο να ζητήσει κάποιος να καλυφθούν τα κενά που υπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια στο ΕΣΥ, μέσα σε ένα μήνα, ωστόσο είπε πως έχουν περάσει 45 ημέρες και ότι έπρεπε να είναι προτεραιότητα να εφοδιαστούν τα νοσοκομεία με υλικό και να είχαν προχωρήσει πιο γρήγορα οι προσλήψεις σε μόνιμο προσωπικό και σημείωσε πως δεν είναι επαρκής ο αριθμός των 2.000 προσλήψεων. “Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και την κριτική που ασκούν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως “στηρίζουμε δεν σημαίνει και σιωπούμε”.

1 σχόλιο

  1. Αυτή την εποχή ο λαός μας δίνει μάχες σε δύο μέτωπα. Η πρώτη μάχη είναι για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας.
    Την άλλη μάχη την δίνουν στρατός και αστυνομία για να φυλάξουν τα σύνορα στον Έβρο.

    Στην πάταξη της πανδημίας κατά κοινή ομολογία, και όχι μόνο στην Ελλάδα , η κυβέρνηση κινήθηκε ταχύτατα με την λήψη άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων. Πάρθηκαν επίσης μέτρα στήριξης του ΕΣΥ με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Αυξήθηκαν κλίνες και ΜΕΘ. Έγιναν προμήθειες ιατρικού εξοπλισμού, μέσων προστασίας, φαρμάκων.

    Στον Έβρο έκλεισαν τα σύνορα και απετράπη η εισβολή. Οι «πονόψυχοι» αριστεροί, έκαναν λόγο για «ανθρώπινα δικαιώματα» (δέστε ποιοί μιλούν !)

    Ενώ λοιπόν ο λαός μας δίνει αγώνα σε δύο μέτωπα, στον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι «θα λογαριαστούμε μετά».
    Για τον Έβρο προωθούσαν την τουρκική προπαγάνδα για δήθεν νεκρούς. Αποκαλούσαν «παρακρατικούς» τους πολίτες που βοηθούσαν την αστυνομία και τον στρατό μας, τις καλοσυνάτες νοικοκυρές, μάνες, γιαγιές, που μαγείρευαν για τα στρατευμένα παιδιά μας. Που να τα καταλάβουν αυτά οι εθνομηδενιστές.

    Οι ίδιοι συκοφαντούν τον κορυφαίο καθηγητή, πατριώτη, οικογενειάρχη, θρησκευόμενο κ. Τσιόδρα.
    Είναι αυτοί που ελπίζουν να χαθεί ο έλεγχος, επενδύουν στην καταστροφή της χώρας.
    Η πολιτεία απαντά με υπεύθυνη καθημερινή ενημέρωση.. Κάνει κοινωνό των αποφάσεων τον πολίτη, όχι για να μετακυλήσει την ευθύνη, αλλά διότι η δημοκρατία στηρίζεται σε υπεύθυνους και ενημερωμένους πολίτες.

    Τώρα προσπαθούν να συμψηφίσουν τα θύματα της βαρύτατης αμέλειας, ανευθυνότητας και ανικανότητάς τους σε Μάνδρα και Μάτι, με τα θύματα του κορωνοϊού.

    Αδίστακτοι τυχοδιώκτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση