GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Επιδημιολόγος προειδοποιεί: Οι νεκροί στη Βρετανία μπορεί να φτάσουν τους 20.000

Οι θάνατοι στη Βρετανία από τον νέο κορονοϊό θα μπορούσαν να φθάσουν μεταξύ 7.000-20.000 δεδομένων των μέτρων που εφαρμόζονται με στό...

Οι θάνατοι στη Βρετανία από τον νέο κορονοϊό θα μπορούσαν να φθάσουν μεταξύ 7.000-20.000 δεδομένων των μέτρων που εφαρμόζονται με στόχο την επιβράδυνση των ρυθμών διασποράς του ιού, δήλωσε ο Νιλ Φέργκιουσον, καθηγητής στο Imperial College του Λονδίνου, που έχει βοηθήσει την κυβέρνηση στη διαμόρφωση του σχεδίου εναντίον της πανδημίας.

"Είχαμε μια εκθετικά αυξητική καμπύλη κρουσμάτων, την οποία κάποια στιγμή διακόψαμε" είπε ο επιδημιολόγος στην εκπομπή του Άντριου Μαρ στο BBC.

"Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα να μετρήσουμε πόσο πολλοί άνθρωποι έχουν προσβληθεί, αυτό θα συμβεί με τα τεστ αντισωμάτων επομένως κάνουμε στατιστικές εκτιμήσεις και οι εκτιμήσεις αυτές ενέχουν κάποιο βαθμό αβεβαιότητας. Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να κυμαίνονται μεταξύ 7000 έως λίγο παραπάνω από 20.000".

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση