GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάσχα 2020: Με Διονύση Σαββόπουλο οι ευχές Χαρδαλιά και Πολιτικής Προστασίας - «Θα βγούμε νικητές» - ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο συμμετέχει ο Διονύσης Σαββόπουλος, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στέλνει τις ευχές τη...

Με ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο συμμετέχει ο Διονύσης Σαββόπουλος, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στέλνει τις ευχές της στον ελληνικό λαό για το Πάσχα. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, μαζί με πυροσβέστες, αστυνομικούς διασώστες και ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας στέλνουν τις ευχές τους, ενώ σε ανακοίνωση της η ΓΓΠΠ, με τίτλο «Ένα μοναδικό Πάσχα», αναφέρει:

«Ίσως αυτό το Πάσχα να μην είναι ολόιδιο με τα προηγούμενα και όπως τα έχουμε συνηθίσει, όμως για εμάς τους Έλληνες αυτό το Πάσχα έχουμε διπλό λόγο για να γιορτάσουμε. Να γιορτάσουμε την πιο μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή, την πίστη μας, αλλά μαζί να γιορτάσουμε και την πίστη στις δυνάμεις μας. Να γιορτάσουμε τη θέλησή μας, το κουράγιο μας και όλα αυτά που έχουμε πετύχει μαζί μέχρι τώρα και που μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε.

Με λίγη προσοχή ακόμα, θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη εποχή. Θα βγούμε από τη δυσκολία και θα βγούμε νικητές και αυτό λέει πολλά για τις ικανότητες του λαού μας και κάνει αυτό το Πάσχα ίσως πιο σπουδαίο από κάθε άλλο».

Το βίντεο δημοσίευσε και ο Νίκος Χαρδαλιάς στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση