GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανελλήνιες 2020: Ξεκινούν μέσα στον Ιούνιο - Τι ανακοινώσε η Κεραμέως

Εντός του Ιουνίου θα γίνει η έναρξη των Πανελλήνιων εξετάσεων όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.Οι εξετάσεις αναμένεται ν...

Εντός του Ιουνίου θα γίνει η έναρξη των Πανελλήνιων εξετάσεων όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.Οι εξετάσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τα μέσα Ιουλίου. Αποφάσεις για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία δεν έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής, όπως είπε στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο υπουργείο Παιδείας μέσω τηλεδιάσκεψης.
Όσον αφορά στις μετεγγραφές φοιτητών, η υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει τη βάση της σχολής που επιθυμεί μείον 2.750 μόρια. Δηλαδή, εάν η βάση της σχολής στην Αθήνα είναι 18.750 μόρια, θα πρέπει να έχει 16.000 μόρια.
Αναμένεται να γίνει επαναφορά των αποβολών τριών, τεσσάρων και πέντε ημερών, που είχαν περιοριστεί το 2017 σε αποβολές έως δύο ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση