GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάσχα 2020 - Οικονόμου: Μικρός ο αριθμός των παραβάσεων - ΒΙΝΤΕΟ

"Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει συμμορφωθεί στις οδηγίες και στα μέτρα. Είναι μικρός ο αριθμός των παραβάσεων που βεβ...

"Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει συμμορφωθεί στις οδηγίες και στα μέτρα. Είναι μικρός ο αριθμός των παραβάσεων που βεβαιώνουμε και τα πρόστιμα που επιβάλλονται" δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, στο STAR.

"Η έξοδος που υπήρχαν ανησυχίες για την επαρχία δεν πραγματοποιήθηκε και οι μετακινήσεις σε όλη τη χώρα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα με μικρο-παραβάσεις που παρατηρήθηκαν και ρυθμίζονται από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ." πρόσθεσε.

"Για την Κυριακή του Πάσχα είπε ότι οι οδηγίες που έχουν δοθεί είναι εκείνες που έχουν αναφέρει και οι ειδικοί. Πρέπει να αποφύγουμε τον συνωστισμό και τις άσκοπες μετακινήσεις. Σκοπός είναι να διατηρήσουμε αυτό το καλό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε σιγά σιγά να σχεδιάζουμε μία σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων" τόνισε ο υφυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση