GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Γνωστό μοντέλο η 20χρονη που βρέθηκε νεκρή σε παλιό λατομείο - ΦΩΤΟ

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η 20χρονη Τζίνα Βογιατζή στο παλιό λατομείο του Παλαιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με...

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η 20χρονη Τζίνα Βογιατζή στο παλιό λατομείο του Παλαιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η άτυχη κοπέλα ασχολούνταν με τον χώρο του μόντελινγκ. Ο θάνατος της 20χρονης επήλθε λόγω της πτώσης της από μεγάλο ύψος. Την νεαρή γυναίκα εντόπισαν περαστικοί από το σημείο.

«Καλό ταξίδι Τζίνα. Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας. Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της. Κουράγιο Δήμητρα και Σταύρο. Η σκέψη μας είναι μαζί σας» έγραψε στα social media το πρακτορείο μοντέλων, «Τeam Model Managment» με το οποίο συνεργαζόταν το θύμα που σπούδαζε οδοντιατρική στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση