GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο ερωτικό σκάνδαλο για τον πρώην της Σάντρα Μπούλοκ - Απάτησε και την επόμενη με άλλες 20

Με μία ανάρτησή του στα social media τον προηγούμενο μήνα, ο πρώην σύζυγος της Σάντρα Μπούλοκ, Τζέσε Τζέιμς, ανακοίνωσε ότι πήρε διαζ...

Με μία ανάρτησή του στα social media τον προηγούμενο μήνα, ο πρώην σύζυγος της Σάντρα Μπούλοκ, Τζέσε Τζέιμς, ανακοίνωσε ότι πήρε διαζύγιο από την τέταρτη σύζυγό του Αλέξις Ντεχόρια, οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ωστόσο, την ανακοίνωση του διαζυγίου ακολούθησε το ξέσπασμα νέου ερωτικού σκανδάλου καθώς φέρεται ο 50χρονος να απάτησε τη σύζυγό του με τουλάχιστον άλλες 20 γυναίκες στη διάρκεια του επταετούς γάμου τους. Ο πρώην σύζυγος της Μπούλοκ φέρεται να εντόπιζε γυναίκες μόνο για σεξ μέσω SnapChat, Instagram και Facebook. Ο Τζέσε ζητούσε από τις ερωτικές παρτενέρ του να έρχονται στο Όστιν του Τέξας και είτε τις έβαζε στο σπίτι του όταν η σύζυγός του ήταν εκτός πόλης για επαγγελματικές υποχρεώσεις είτε σε ξενοδοχεία της πόλης.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Τζέσε άρχισε να γίνεται επιθετικός όταν η Αλέξις υποψιάστηκε τις απιστίες του πριν από περίπου δύο χρόνια. Φίλος της πρωταθλήτριας των αγώνων ταχύτητας είπε: "Η Αλέξις αισθάνεται ταπεινωμένη και ντροπιασμένη. Ο Τζέσε την απατούσε από τότε που γνωρίστηκαν, ποτέ δεν σταμάτησε, απλώς τώρα το αντιλαμβάνεται πόσο άσχημο ήταν. Προσπάθησε να σώσει τον γάμο αλλά ο Τζέσε δεν ενδιαφερόταν".

Ο Τζέιμς ανακοίνωσε τον χωρισμό στις 17 Μαρτίου, ενώ ο γάμος τους έγινε το 2013. Έχει τρία παιδιά, μία κόρη και έναν γιο από την πρώτη του σύζυγο με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1991-2002, ενώ έχει και μία κόρη από τον δεύτερο γάμο του με την πορνοστάρ Τζανίν Λινμούλντερ, από το 2002-2004. Βέβαια μετά τον γάμο του με την Μπούλοκ το 2005 ήταν που έγινε γνωστός. Χώρισαν το 2010 έπειτα από σκάνδαλο απιστίας. Αμέσως μετά αυτός αρραβωνιάστηκε τη -βασική- πέτρα του σκανδάλου την tattoo artist Κat Von D.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση