GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός- Βρετανία: Απέκτησαν το 22ο παιδί τους εν μέσω πανδημίας

Οι γονείς της μεγαλύτερης οικογένειας της Βρετανίας έφεραν στον κόσμο το 22ο τους παιδί εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Η 45χρον...

Οι γονείς της μεγαλύτερης οικογένειας της Βρετανίας έφεραν στον κόσμο το 22ο τους παιδί εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Η 45χρονη Sue Radford και ο 49χρονος σύζυγός της ανακοίνωσαν τη γέννηση ενός κοριτσιού έπειτα από τοκετό που διήρκησε δέκα ώρες. Η 49χρονη γέννησε στο νοσοκομείο Royal Lancaster Infirmary.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι δεν έχει επιλέξει ακόμα το όνομα που θα δώσει στη νεογέννητη κόρη του.

" Φοβόμουν περισσότερο από ποτέ να πάω στο νοσοκομείο με όλα όσα συμβαίνουν με τον ιό", δήλωσε μιλώντας στη Sun η 49χρονη και πρόσθεσε:

"Ήταν η πιο περίεργη γέννηση, αλλά στο τέλος θα έλεγα ότι ήταν στην πραγματικότητα μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα".

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η 49χρονη έχει περάσει περισσότερες από 800 εβδομάδες από τη ζωή της όντας εγκυμονούσα. Το πρώτο της παιδί το απέκτησε σε ηλικία 14 ετών.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση