GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ράπερ και μοντέλο στα 25 της χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Στα 25 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η Τσίνα Ρότζερς, από τη Φιλαδέλφεια, μοντέλο που στη συνέχεια έγινε καλλιτέχνις της hip hop. Ο μάν...

Στα 25 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η Τσίνα Ρότζερς, από τη Φιλαδέλφεια, μοντέλο που στη συνέχεια έγινε καλλιτέχνις της hip hop. Ο μάνατζέρ της σε ανακοίνωσή του προς αδελφό τίτλο του Billboard έγραψε: "Μπορώ δυστυχώς να επιβεβαίωσε ότι πέθανε η Τσίνα. Η Τσίνα ήταν αξιαγάπητη και θα μας λείψει πολύ". Ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου της.

Η Τσίνα υπέγραψε στο πρακτορείο μοντέλων Ford στα 14 της χρόνια. Όταν έγινε φίλη με τον ιδρυτή του συγκροτήματος A$AP Mob, τον A$AP Yams, αυτός την παρότρυνε να επιδιώξει καριέρα στη μουσική.

Το 201 γνώρισε την επιτυχία με το "Selfie", το 2014 με τα "Glen Coco" και το 2015 "I’m Not Here. This Isn’t Happening EP (a Radiohead reference)". Μίλησε ανοιχτά για τη μάχη με την κατάχρηση ουσιών ενώ αναφέρθηκε σ' αυτήν το 2016 με το"Ninety".

Επίσης, το 2017 κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Music 2 Die 2" με κάποια τραγούδια. Τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε το τελευταίο ΕΡ άλμπουμ της "in case i die first".

Πηγή: Billboard

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση