GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαρδαλιάς: Ευχαριστώ για την υποδειγματική συμπεριφορά - Τα μέτρα ισχύουν έως 27 Απριλίου - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Έλληνες μπορούμε ενωμένοι να καταφέρουμε πολλά, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τις εξελίξεις με τον ...

Οι Έλληνες μπορούμε ενωμένοι να καταφέρουμε πολλά, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό στη χώρα μας, εκφράζοντας ένα “ευχαριστώ για την υποδειγματική συμπεριφορά” κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων σημείωσε πως τις ημέρες αυτές αποδείχτηκε ότι όταν υπάρχει ατομική και συλλογική ευθύνη δεν χρειάζεται η αστυνομία, αναφέροντας ότι ήταν λίγοι οι παραβάτες.

Ωστόσο, σημείωσε πως τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο έως τις 27 Απριλίου και η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη.

Η όποια άρση θα ξεκινήσει βήμα-βήμα, όταν κριθεί ότι δεν υπάρχουν οι λόγοι που οδήγησαν στην επιβολή των μέτρων, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Δείτε το βίντεο από το Open:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση