GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέτσας: Ανοίγουν στις 27 Απριλίου υποθηκοφυλακεία, Πρωτοδικεία και Ειρηνοδικεία

Η αρχή της επιστροφής στην κανονικότητα θα γίνει από τη Δικαιοσύνη συμβολικά, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την...

Η αρχή της επιστροφής στην κανονικότητα θα γίνει από τη Δικαιοσύνη συμβολικά, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, με άνοιγμα στις 27 Απριλίου των υποθηκοφυλακείων, των Ειρηνοδικείων και των Πρωτοδικείων για συγκεκριμένες διαδικασίες, όπως π.χ. εκείνες των συναινετικών προσημειώσεων». Μάλιστα πρόσθεσε ότι για την αποφυγή συνωστισμού η διαδικασία αυτή θα γίνεται μέσω των γραμματειών χωρίς τη συμμετοχή των διαδίκων.

"Η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί", σημείωσε ο κ. Πέτσας, επαναλαμβάνοντας πως θα είναι μια διαδικασία σταδιακή, μακρόσυρτη και στοχευμένη. Πρόκειται για μια δύσκολη άσκηση που και πάλι καλούμαστε να λύσουμε όλοι μαζί, πρόσθεσε.

"Η αρχή μπορεί να γίνει από ομάδες πληθυσμού που έχουν μικρότερο κίνδυνο για επιπλοκές", είχε πει νωρίτερα, φέρνοντας το παράδειγμα των μικρών καταστημάτων ή και των σχολείων και σημειώνοντας πως η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να προστατεύσει τις ευπαθείς ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση