GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλόκα στα διόδια για τους απείθαρχους - Έπεσαν οι πρώτες "καμπάνες" των 300 ευρώ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τα προηγούμενα χρόνια, την ημέρα της Μεγάλης Πέμπτης στον σταθμό των διοδίων της Ολύμπιας Οδού στο Αραχωβίτικα θα καταγραφόταν αυξημένη κ...

Τα προηγούμενα χρόνια, την ημέρα της Μεγάλης Πέμπτης στον σταθμό των διοδίων της Ολύμπιας Οδού στο Αραχωβίτικα θα καταγραφόταν αυξημένη κίνηση εκδρομέων ενόψει του Πάσχα.
Φέτος η κίνηση των οχημάτων είναι ελάχιστη έως μηδενική. Μία εικόνα που αποτυπώνει πλήρως τη συμμόρφωση των πολιτών στα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας από τα μεγάλα αστικά κέντρα στην επαρχία, στο πλαίσιο αποτροπής εξάπλωσης του κορονοϊού.
Στο σημείο των διοδίων αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους στα έγγραφα μετακίνησης, στους λιγοστούς διερχόμενους οδηγούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, σήμερα επεβλήθησαν πρόστιμα των 300 ευρώ, αφαίρεση πινακίδων και επιστροφή των επιβατών στον τόπο διαμονής τους, σε τρεις περιπτώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση