GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Άνδρας που έχασε τη δουλειά του λόγω της πανδημίας κέρδισε 3,1 εκατ. δολάρια

Ένας νεαρός άνδρας από την Αυστραλία είδε τη ζωή του να ανατρέπεται δύο φορές σε λίγες μόλις ημέρες. Ο άνδρας ο οποίος πρόσφατα έγινε...

Ένας νεαρός άνδρας από την Αυστραλία είδε τη ζωή του να ανατρέπεται δύο φορές σε λίγες μόλις ημέρες. Ο άνδρας ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας, έχασε τη δουλειά του εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, όμως λίγες ημέρες αργότερα κέρδισε σε λοταρία 3,1 εκατ. δολάρια (περίπου 4,8 εκατ. δολάρια Αυστραλίας)

Την περασμένη Κυριακή, ο άντρας κέρδισε το κορυφαίο βραβείο στο παιχνίδι Lott's Set For Life. Ο ίδιος και η οικογένειά του θα λαμβάνουν 12.800 δολάρια κάθε μήνα για τα επόμενα 20 χρόνια.

«Έλεγξα τον λογαριασμό μου το βράδυ της Κυριακής και είδα ότι είχα κερδίσει. Ξύπνησα τη γυναίκα μου για να της πω και εκείνη άρχιζε να ουρλιάζει από τη χαρά. Δεν κλείσαμε μάτι εκείνο το βράδυ» δήλωσε ο τυχερός άνδρας.

"Είμαστε μια νεαρή οικογένεια και έχουμε ένα μωρό, οπότε το ποσό αυτό θα μας εξασφαλίσει για το υπόλοιπο της ζωής μας. Πρόσφατα έχασα τη δουλειά μου λόγω του Covid-19, και έτσι αυτό μου δίνει πλήρη ανακούφιση. Έχω τόσο άγχος τελευταία, αλλά τώρα είμαι τόσο χαρούμενος. Τώρα έχουμε πλήρη οικονομική ελευθερία. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες με αυτό το βραβείο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος."

Ο άνδρας μίλησε και για τα σχέδια της συζύγου του: "Θέλει να κάνει τα πάντα, ένα νέο αυτοκίνητο, διακοπές, ένα νέο σπίτι - όχι μόνο οποιοδήποτε σπίτι αλλά το σπίτι των ονείρων μας. Ω, και φυσικά, θέλει να πάει ψώνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση