GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Νέα Υόρκη: 332 νεκροί και περισσότερα από 9.000 κρούσματα σε μια ημέρα

Ο αριθμός των ανθρώπων στην Νέα Υόρκη που έχουν εξετασθεί και έχουν βρεθεί θετικοί στον νέο κορονοϊό αυξήθηκε πάνω από 9.000 μέσα σε ...

Ο αριθμός των ανθρώπων στην Νέα Υόρκη που έχουν εξετασθεί και έχουν βρεθεί θετικοί στον νέο κορονοϊό αυξήθηκε πάνω από 9.000 μέσα σε μια μέρα, φτάνοντας τους 75.795, ενώ καταγράφηκαν 332 νέοι θάνατοι, (αύξηση 27%) αγγίζοντας τους 1.550 (από 1.218) ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης της πολιτείας Άντριου Κουόμο, δηλώνοντας παράλληλα πως ο αδερφός του, παρουσιαστής ειδήσεων στο CNN, Κρις Κουόμο βρέθηκε θετικός στον ιό.

«Ο ιός είναι πιο ισχυρός και πιο επικίνδυνος από όσο περιμέναμε», δήλωσε ο Κουόμο στην καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων. «Συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε το βουνό, η κύρια μάχη είναι στην κορυφή του βουνού».

«Ο αδερφός μου Κρις είναι θετικός στον ιό, το μάθαμε σήμερα το πρωί. Θα γίνει καλά, είναι νέος, δυνατός, όχι τόσο δυνατός όσο νομίζει...αλλά θα είναι μια χαρά», είπε ο κυβερνήτης. «Μίλησα μαζί του σήμερα το πρωί και θα μπει σε καραντίνα στο υπόγειό του».

Τέλος ανακοίνωσε πως η πολιτεία παρήγγειλε από την Κίνα 17.000 αναπνευστήρες, με τιμή 25.000 δολάρια τον καθένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση