GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθ. Γιαννόπουλος: «3η ηλικία και καραντίνα...»

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο Καθηγητή Χειρουργικής Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια έντονη παραφιλολογία γύρω με τα άτομα της 3ης ηλικία...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο
Καθηγητή Χειρουργικής

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια έντονη παραφιλολογία γύρω με τα άτομα της 3ης ηλικίας, δηλαδή πότε θα επιτραπεί να κυκλοφορήσουν.

Θα πρέπει να είναι γνωστό ότι το 30% του πληθυσμού μας ηλικιακά ανήκει στην ομάδα αυτή και πιθανόν ένα μεγάλο ποσοστό αυτού έχει και ένα υποκείμενο νόσημα, χωρίς αυτό να του απαγορεύει να έχει μια κοινωνική δραστηριότητα που αυτό υπαγορεύεται από τις προσωπικές ανάγκες του - υποχρεώσεις για εξόφληση λογαριασμών, ανάληψη συντάξεων, κλπ.

Πιστεύω όμως ότι οποιαδήποτε σκέψη ή απόφαση απαγόρευσης εξόδου των ατόμων αυτών είναι ατεκμηρίωτη καθόσον δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα ηλικιακού διαχωρισμού της καραντίνας πανευρωπαϊκά.

Εκτός εάν και στο θέμα αυτό πρυτανεύσει ο ηλικιακός ρατσισμός κάτι που είδαμε και στις εκλογές όπως και στη στελέχωση θέσεων της δημόσιας διοίκησης. Αναμένουμε τις αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Πιστεύω ότι δεν θα μας επιτρέψουν να βγούμε από την καραντίνα το 2021 γα να γιορτάσουμε όλοι μαζί τότε τα 200 χρόνια από την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση